El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Manolo Borell presentarà durant el mes de gener la novel·la infantil ‘La Cavallera Valenta’

Borrell és enginyer tècnic en química industrial i llicenciat en ciències ambientals

L'obra és una adpatació del conte que el pare de l'autor li narrava de menut i té com a protagonista a la filla de Borrell, de set anys. La Cavallera Valenta narra les peripècies a les que s'enfronta la protagonista per ajudar al príncep del regne.

L’alcoià Manolo Borrell ha creat una obra que resulta ser una adaptació d’un conte medieval infantil que li relatava el seu pare quan era xicotet. La protagonista resulta ser la seua filla de set anys Ona.

El llibre conta la història de la Cavallera Valenta, un personatge que s'enfronta a nombrosos perills per a poder ajudar al príncep del regne. Aquest camí no el completarà sola, ja que compta amb l'ajuda en tot moment del seu fidel cavall, Tro, i un misteriós mapa que va marcant-li les pautes d'un fil argumental extraordinari.

L’obra encara no ha pogut ser presentada com a conseqüència de les recomanacions per la pandèmia, però si tot va bé, es farà la presentació pública  alo llarg d’este mes de gener.

Borrell és enginyer tècnic en química industrial i llicenciat en ciències ambientals i debuta com a escriptor de la mà de Reclam Editorial.