El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Manolo Candela, subcampió d'Espanya en Tir amb Arc

Enguany ha tornat a les competicions després d'estar lesionat, i ja és el segon pòdium que aconsegueix

L'arquer alcoià tornava en febrer a les competicions, després de dos anys lesionat. A principis d'any es va coronar com a campió en modalitat Sala, i ara aconsegueix la medalla de plata en el campionat nacional de la modalitat a l'Aire Lliure

Manolo Candela és el nou subcampió nacional de Tir amb Arc d'Aire Lliure. El tirador alcoià ha participat en una renyida competició al Palau de la Magdalena de Santander, on altre dels protagonistes ha sigut el fort vent habitual de Cantàbria en aquesta època. Després de la ronda de classificació Candela estava en el tercer lloc, i ha guanyat els tres enfrontaments següents: en octaus de final queda 6 a 0 contra l'arquer càntabre Ignacio Gutiérrez; en quarts 6 a 2 contra el català Jesús Martínez; i en la semifinal guanya amb un ajustat 6 a 4 contra Manuel Brague, de Galícia. Així, en la final s'ha enfrontat a l'almerienc José Manuel Marín, contra el que ha perdut 6 a 2, i aconseguint així la Medalla de Plata.

Tornem a vore així al tirador alcoià en un pòdium, després de dos anys sense competir per una greu lesió en el muscle. Candela va tornar a les competicions en febrer, quan va quedar campió en la modalitat de Sala. Un gran regrés per a l'arquer alcoià.