El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Manolo Llorca, subdirector del Campus d'Alcoi de la UPV: "Incidim en la maduració com a persona" dels estudiants

Tracte familiar, proximitat amb el professorat, molta formació pràctica i diverses opcions extra com teatre, el grup de generació espontània o la banda de música. Els alumnes tenen clar perquè triaren el campus d'Alcoi de la UPV. Parlem amb el subdirector Manolo Llorca de la campanya de matriculació d'enguany. 

El Campus d'Alcoi de la UPV presenta diversos avantatges singulars, com és la ubicació, integrat totalment en la ciutat; o les dimensions, reduïdes, però amb tota classe de serveis. Tot açò fa que es convertisca en un campus familiar, on el tracte entre alumnes i professorats és molt proper. 

I així ho destaquen els mateixos alumnes, actuals i ja graduats, en els vídeos de promoció dels graus que han llançat des del Campus per a l'època de matriculació. Manolo Llorca, subdirector del Campus, assegura que els alumnes són els millors ambaixadors, i els que millor poden traslladar als alumnes indecisos les possibilitats que ofereix cada grau. Parlem de tot açò i més al vídeo. I si vols més, ací pots vore els vídeos dels diferents graus que es poden cursar a Alcoi en la Universitat Politècnica de València.