El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Mantenim la tendència amb 31 nous casos de coronavirus en el pont

Paisatge des de Mariola

Segones les xifres actualitzades per la conselleria de Sanitat aquest 13 d'octubre, el departament de Salut d'Alcoi suma 931 casos positius de coronavirus, dels quals 96 s'han detectat en l'última quinzena. No sumem cap mort en aquesta actualització.

Sumem una xifra raonable de nous casos, 31, en els últims 4 dies. I reduïm la incidència acumulada en l'última quinzena fins als 96 casos; açò suposa 71 casos per cada 100.000 habitants. En aquesta actualització no sumem cap mort.

Conselleria de Sanitat ha actualitzat aquest dimarts 13 d'octubre les dades d'incidència de coronavirus per departaments i municipis, amb xifres relativament baixes en tots els departaments alacantins: cap d'ells ha sumat més de 80 nous casos.

El departament de les nostres comarques suma 31 nous casos, una xifra semblant a les actualitzacions anteriors. Per municipis, el gros és d'Alcoi amb 11 nous casos, dels quals 3 corresponen a un brot d'origen social. Ibi i Cocentaina sumen 5 casos cadascun, Muro i Castalla 3; Banyeres de Mariola 2 casos; i un a l'Alqueria d'Asnar i a Penàguila.

Pel que fa a la incidència acumulada en els últims 14 dies, baixem de 116 a 96. Açò suposa una ràtio a les comarques de 71 casos per cada 100.000 habitants (detectats en els últims 14 dies).

I en aquesta actualització no sumem cap mort, i mantenim la xifra de 121 persones mortes amb coronavirus.