El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Mantenim una incidència en màrgens sota risc, amb 19 casos per cada 100.000 habitants a l'Alcoià i el Comtat

Alcoi és, com municipi més poblat del departament, qui compta amb la incidència més alta de les comarques, de 32 casos per cada 100.000 habitants.

Segons les xifres oficials oferies per Sanitat a data de 25 de juny, les nostres comarques compten amb 13.550 casos detectats des de l'inici de la pandèmia, 27 de l'última quinzena. Dos mesos sense sumar morts.

De dilluns a divendres de la passada setmana, les nostres comarques sumaren 7 nous casos, una xifra baixa que ens fa reduir la incidència a tot el departament. 

L'actualització de xifres oficials en municipis que esperàvem divendres passat i no es va fer, s'ha penjat al llarg del cap de setmana en la web de Sanitat. Està previst que demà hi haja una nova actualització i coneixerem les xifres d'aquest cap de setmana. 

Però tot i que de dies anteriors, les xifres ens mostren bona evolució de la incidència al nostre departament. Entre dilluns i divendres de la setmana passada sumàrem 7 nous casos, 4 a Alcoi, 2 a Castalla i 1 a Ibi. Tenim incidència a tan sols 5 municipis de les comarques, a més dels tres que ja hem mencionat, tenim incidència residual a Cocentaina i Muro. Beniarrés i Millena, que tenien incidència fins fa poc, presenten ara 0 casos en l'última quinzena. 

Amb tot, la incidència acumulada en el departament de Salut d'Alcoi es queda en 19 casos per cada 100.000 habitants, bona xifra en el marge que ens considera com 'nova normalitat'.