El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Marató de Glòries per a aquest dissabte

Quatre esquadres especials -Magenta, Benimerins, Cordón i Cides- ixen esta nit per Sant Nicolau

Ací tens totes les entrevistes als gloriers

A les 17:30 està previst l'arrancà de les dues Glòries, els pregons que anuncien els Moros i Cristians d'Alcoi que s'anul.laren diumenge i dilluns de Pasqua per culpa de la pluja. Una marató que es completa amb la representació del Sainet costumista i de segur, una intensa nit d'entradetes.

Amb el cel sec i les previsions de bon oratge, sembla que aquesta vegada sí, les Glòries eixiran al carrer. Si res no ho impideix, a les 17:30 de la vesprada i des del Partidor, arrancaran les desfilades que pregonen els Moros i Cristians BIC i d'Interés turístic internacional que se celebren el pròxim cap de setmana a Alcoi.

Després de cantar l'himne de festes, els gloriers oficials (primers moros i després cristians) prendran Sant Nicolauet costera avall fins a l'església de Sant Jordi, on acabarà la desfilada. Els seguiran immediatament els xiquets i xiquetes glorieretes. Faran les aturades corresponent davant dels balcons dels càrrecs festers i oferiran el poble allò que demanen des de fa quasi una setmana: que es donen per començades oficialment les Festes.

En este canal de youtube pots visualitzar les entrevistes-vídeos que hem fet a cada glorier oficial 

La jornada no acabarà ahí, perquè en doble sessió al Teatre Salesians es representarà 'Vull ser capità', el sainet costumista amb motivació festera que ha escrit Juan Carlos Richart i que va guanyar l'últim concurs de teatre de l'Associació.

Per a arredonir el dissabte, s'espera una intensa nit d'entradetes.

 

Mira totes les entrevistes als glorieros clicant ací.