El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Marc Juan lidera el Trofeu Banco Mediolanum de golf

Marc Juan ha aconseguit ser guanyador absolut amb 44 punts de stableford i 74 colps bruts, obtenint així la primera posició a l'Ordre del Mèrit.

Aquest dissabte 13 de juliol ha sigut el campionat de gold del Trofeu Banco Mediolanum, campionat el qual ha sigut liderat pel jove Marc Juan, amb 44 punts de stableford i 74 colps bruts, obtenint així la primera posició a l'Ordre del Mèrit.

Darrere de Marc es troben altres jugadors com Hugo Montero, qui aconseguia la victòria en primera categoria, continuat de Diego Rodríguez. Pel que fa a la segona categoria, cal nomenar a Rudolf Nieuwenhuisen com a primer classificat, per damunt d'Eduard Ambrós. I respecte al premi especial per a la bola més propera del clot 3 ha sigut per a Juan Carlos Anduix.

Aquesta és la tercera victòria consecutiva per part de Marc Juan, que aconsegueix el primer lloc a l'Orde del Mèrit, sobrepassant al seu pare Marco Juan, i deixant-lo en segon lloc.

Encara que per ara mantenen una bona ratxa de victòries, és prompte per a donar la victòria, n'hi ha jugadors que estan a la possibilitat d'aconseguir la victòria i posicionar-se al pòdium. Però ara és moment de descansar durant tot el mes d'agost, i deixar que a setembre tornen per a competir en La Galiana.