El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Marc Vidal acompanyarà l’acte d’entrega dels Premis Empresarials 2021 d’AITEX

L’acte està dirigit exclusivament a empreses, i per a poder assistir cal haver-se inscrit prèviament al este enllaç, on també es pot trobar més informació.

AITEX ha organitzat un esdeveniment per fer entrega dels Premis Empresarials 2021 amb la presència del conegut divulgador empresarial Marc Vidal, qui impartirà una conferència sobre el futur en la que paralarà de la revolució que viu la societat i el desafiament digital.

L’acte organitzat per AITEX és per a reconèixer els projectes guanyadors dels Premis Empresarials 2021 en les modalitats d’innovació i sostenibilitat. Serà el pròxim 7 d'abril a l'IVAM CADA de 18h a 20h de la vesprada.

El divulgador econòmic, presentador i director de programes de TVE, Marc Vidal, acompanyarà l’esdeveniment amb una xerrada titulada ‘¿Estás preparado para el futuro?’. La intervenció pretén analitzar la revolució que viu la societat, avançant en les quatre claus per a abordar amb èxit el desafiament digital que el sector té per davant i que suposa aquest moment de disrupció. L'ús de les dades per a generar millors experiències de client, la utilització de la intel·ligència artificial per a fer molt més eficients els processos empresarials, la mutació dels productes a serveis per a generar nous models de negoci i, especialment, la cerca de l'excel·lència en els equips humans, a partir de les competències a estimular.

L’acte està dirigit exclusivament a empreses, i per a poder assistir cal haver-se inscrit prèviament al este enllaç, on també es pot trobar més informació.