El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Marco Pompero publica un nou treball anomenat ‘Niu’

La portada ha sigut a càrrec de l’artista alcoià Jordi Arques.

'Niu' se sema a 'Cel' i 'Ras' i crea el EP 'Tres', que seguix la proposta de 'Quatre', llençat el passat mes d'abril. En la nova proposta se seguix reflexionant sobre el qeu se sent respecte a l'entorn. Es tracta d'un treball d'introspecció en el que han participat altres artístes com Blai Antoni a les guitarres, Andreu Vidal i Dani Serra o Jordi Arques.

L’artista musical alcoià Marco Pompero acaba de llençar ‘Niu’, un treball que pretén completar les reflexions vertides en les seues anteriors propostes, ‘Cel’ i ‘Ras’.

D’esta manera ‘Niu’, ‘Cel’ i ‘Ras’ formen ‘Tres’, seguint l’estel de ‘Quatre’, l’anterior EP que va publciar al mes d’abril.

L’autor assegura que ‘Tres’  parteix de “les sensacions més bàsiques d’un mateix, que ens indiquen com ens sentim amb el nostre entorn i com de preparats estem per tal d’avançar en el nostre camí. Potser necessitava fer una mica d’introspecció per donar-me un poc més de coherència tant a mi com al meu discurs”.

Ha participat al treball Blai Antoni Vañó, amb guitarres i qui ha gravat, mesclat i masteritzat el disc. Els altres músics han sigut Andreu Vidal i Dani Serra al baix i la bateria respectivament. Per altra banda la portada ha sigut a càrrec de l’artista alcoià Jordi Arques.