El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Margarita Company i Adoración León, premis literaris de les Aules de la Tercera Edat

Enguany s'ha registrat una alta participació, amb 28 obres presentades: 15 poemes i 13 cartes. Han concursat un total de 18 persones.

Els premiats van llegir les seues obres, "i van emocionar a tot el públic assistent que els va aplaudir efusivament", asseguren des de l'Ajuntament.

Com cada any, les Aules de la Tercera Edat han lliurat els seus premis literaris amb motiu de la celebració de Sant Valentí. Enguany s'ha registrat una alta participació, amb 28 obres presentades: 15 poemes i 13 cartes. Han concursat un total de 18 persones.

I la guanyadora en la categoria de poesia és Margarita Company Payá amb 'Música i Estimas'. El segon premi és per 'Amor y Veneración', de María Luisa Llinares Torregrosa.

Primer premi poesia

Pel que fa al premi de prosa, el primer és per a Adroación León Santoyo, per 'Carta de Amor de una madre de acogida'. El segon és per a Jorge Calatayud Francés per 'Flores Secas'.

Primer premi prosa

La regidora de Gent Gran, Carol Ortiz, destaca que aquesta "és la setena edició d'un concurs que cada any està més consolidat; nosaltres seguirem treballant per aconseguir un temps d'oci de qualitat per a les persones majors, ací tenim un clar exemple, ja que els participants són alumnes de les Aules de la Tercera Edat, que tenen ja vora 900 alumnes".