El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Maria Mercedes Olcina i Marta Cuartero guanyadores del IV Concurs de Disseny i Desenvolupament de Teixit per a la llar

Frame de la visita virtual a la mostra de les obres del IV Concurs de Disseny i Desenvolupament de Teixit per a la llar

La Càtedra AITEX-UPV va ser firmada l'any 2017 amb l'objectiu de millorar la competitivitat al sector tèxtil.

Les estudiants del Grau d’Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes del Campus d’Alcoi de la UPV, Maria Mercedes Olcina i Marta Cuartero han sigut premiades pels seus treballs en Jacquard i Estampació tèxtil.

La Càtedra AITEX-UPV han resolt el IV Concurs de Disseny i Desenvolupament de Teixit per a la llar. En aquest certamen, es premien els dissenys més innovadors i creatius de la modalitat de Jacquard i d’Estampació i es pot presentar l’alumnat universitari i d’estudis mitjans o superiors.


‘Xenia’ és el projecte que li ha donat la primera posició en la modalitat de Jacquard a Maria Mercedes Olcina, que ha rebut 1.500?€ com a premi. En la modalitat d’Estampació ha sigut l’obra ‘Dona’ de Marta Cuartero la que ha quedat primera i que ha tingut un guardó de 1.000?€. El premi a Millor Expedient Acadèmic ha sigut per David Mínguez, qui també ha quedat segon a la modalitat de Jacquard.


Totes les obres presentades estan exposades al Saló Llarg del Cercle Industrial per visitar-les i gaudir d’elles. Tanmateix, i donada la situació, també s’ha habilitat la possibilitat de fer una visita virtual de les creacions dels estudiants.