El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Maria Teresa Alberola “Després d’una malaltia, si hi ha vida” 9a desfilada de moda per a les dones mastectomitzades

Maria Teresa Alberola y Aroa Mira / Ajuntament d'Alcoi
La desfilada tindrà lloc, dijous 15 de març a les 20 h en el Circulo Industrial

L'Associació Espanyola Contra el Càncer a través de la junta d'Alcoi, organitza la 9a desfilada de moda per a les dones mastectomitzades, el pròxim dia 15 de març a les 20 h en el Circulo Industrial.

El pròxim dijous 15 de març tindrà lloc a les 20 h en el Circulo Industrial la 9a desfilada de moda per a les dones mastectomitzades.

Aquesta iniciativa està impulsada per l'Associació Espanyola Contra el Càncer a través de la junta d'Alcoi, que a més compta amb el suport de l'àrea de benestar social de l'Ajuntament de la ciutat.

La presidenta de l'AECC – junta d'Alcoi, Maria Teresa Alberola, diu que “cada any se suma més gents, i s’anima a desfilar” enguany ja són 22 persones les que participaran, a més s’espera que els assistents superen les 200 persones que van ser l’any passat.

Aquest esdeveniment, “és per a elles” perquè “després d’una malaltia, si hi ha vida”.

A més, la presidenta ha agraït a totes les persones que ajuden al fet que aquesta desfilada siga possible, perruquers, maquilladors, fotògrafs, entitats comercials… i aquest any en concret abans de la desfilada, amenitzaran la vetlada amb un ball.

Per la seua part, la regidora Aroa Mira diu que és molt bonic el suport que des de l’ajuntament es dóna aquestes dones donat que és una “temàtica sensible que ens afecta a les dones principalment, és una malaltia tremendament cruel que afecta la persona que la pateix i a les famílies que estan al voltant” a més agraeix tindre una entitat com l'Espanyola contra el càncer que dóna suport a aquestes persones.

Des d'AECC i la regidoria, volen que “totes les que estan en aquesta situació, sàpiguen que tenen suport i que no estan soles”.