El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Maria Teresa Cerver Gisbert és l'autora del cartell de la Fira de Tots Sants 2018

Maria Teresa Cerver, autora del cartell de la Fira de Tots Sants de Cocentaina del 2018

El cartell es farà públic el 5 d'octubre en l'acte oficial de presentació de la Fira de Tots Sants de Cocentaina

Maria Teresa és molt coneguda al municipi per la seua implicació tant en l'àmbit social com cultural. La seua obra es desvetlarà el pròxim 5 d'octubre i serà la imatge de la Fira de Tots Sants de Cocentaina d'eguany

L'Ajuntament de Cocentaina, amb l'assessorament de l'Associació Fotogràfica local, han decidit qui serà l'autora del cartell de la Fira de Tots Sants del 2018: la contestana Maria Teresa Cerver Gisbert. Tot i que a aquesta convocatòria es presenten treballs de tota Espanya, finalment ha sigut una contestana l'encarregada de donar imatge a l'edició del 2018 de la Fira. Perquè Maria Teresa és molt coneguda a Cocentaina per la seua implicació social i cultural amb el municipi.

El treball de Maria Teresa s'ha imposat a altres 10 que s'han presentat a la convocatòria. A més de ser la responsable de donar imatge a l'edició d'enguany de la Fira, Maria Teresa Cerver també rebrà un premi en metàl·lic de 1.000 euros. El cartell de la Fira es desvetlarà el pròxim 5 d'octubre en l'acte de presentació oficial de l'edició d'enguany, i on també s'avançaran les novetats d'aquesta cita indispensable en la capital d'El Comtat.