El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Maria Calero, alcaldable Tercera Edat en Acció: "Volem que Alcoi vibre"

Maria Calero ha contat ARAMULTIMÈDIA que les idees de Tercera Edat en Acció es basen en les peticions concretes dels veïns, per evitar "propostes que no podem complir o que els ciutadans no necessiten". També assegura que no vol criticar a cap partit perquè tots tenen coses bones i dolentes, i es necessita la unió de tots per a aconseguir avanços. 

Tercera Edat en Acció és la primera vegada que es presenta a unes eleccions municipals, i en Alcoi ha triat com a candidata a l'alcaldia a Maria Calero. Crida l'atenció, perquè encara no ha complit 40 (farà 39 el mateix dia de les eleccions, el 26 de maig) i representa a un partit que en el seu lema defensa la gent gran. Maria Calero ens explica perquè ha fet aquest pas, i com Tercera Edat en Acció inclou tant a joves com a grans, amb la idea de garantir que tots puguen cobrar, un sou ara, una pensió després. 

Però tenen moltes altres propostes que, segons explica Maria Calero, són fruit d'escoltar als veïns, com per exemple buscar una solució als problemes que generen els coloms, o la possibilitat de fer un parc d'atraccions en Alcoi similar al Pola Park de Santa Pola, que atraga turisme familiar i genere llocs d'ocupació. Per a saber més, tot al vídeo