El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Alcoyano: 9 de 9 amb l'Acero de Sagunt de víctima (4-0)

Alcoyano: 9 de 9 amb l'Acero de Sagunt de víctima (4-0)

El Deportivo està imparable i camina amb pas firme cap a la promoció d'ascens. Cert és que no estem ni en novembre, però la solvència, les possibilitats, el fons d'armari i la forma física de l'equip és envejable. L'Acero de Sagunt ha estat la víctima aquest diumenge, i ha incomodat els de Parras. Però amb el 2 a 0, s'ha acabat la història. Pau Franch ha fet un 'hat-trick'.

Més informació

Alcoyano: 9 de 9 amb l'Acero de Sagunt de víctima (4-0)

Marina Lozano i María López són la veu de l'experiència a Podem Alcoi

Des d'ARAMUTLIMÈDIA seguim coneixent els membres de la llista municipal de Podem Alcoi, i en aquest cas toca parlar amb Marina Lozano i María López, números 12 i 22 de la llista, i que representen la veu de l'experiència en la formació morada.

Les dues ens parlen dels motius que les han portat a integrar-se a la política, i ens expliquen perquè pensen que Podem és l'opció idònia per a les eleccions del 26 de maig. Tant Marina com María són alcoianes d'adopció, vingudes a la nostra comarca de ben joves, i personifiquen amb el seu exemple el grau d'acolliment que la gent d'Alcoi professa a les persones que escullen la nostra ciutat per a mamprendre un projecte de vida.

Totes dues són també veïnes de Batoi, i ens expliquen al següent vídeo aquelles aportacions que farien per a millorar les condicions d'aquest carismàtic barri alcoià.