El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Mario Arques torna a l'Alcoyano

Entrenava des de l'inici de 2018 amb l'equip

Mario Arques estava esperant que arribara el trànsfer procedent d'Ucraïna per a debutar amb l'Alcoyano. El tràmit per fi s'ha pogut fer i viatjarà amb l'expedicó del Deportivo a terres catalanes per a enfrontar-se a la UE Cornellà. El migcampista afronta així la segona etapa després d'haver estat l'any passat a les ordres de Toni Seligrat. 

A la seua presentació, va destacar que "em vaig anar amb un deute amb l'Alcoyano i espere saldar-lo enguany". La seua experiència al Karpatys ha durat molt poc. Només sis mesos ha estat a un club en el qual l'exigència obligava a classificar-se per a jugar en Europa. La no consecució d'aquest fet i l'eixida del cos tècnic espanyol, provocaren que Mario Arques tampoc tinguera cabuda al nou projecte. 

Amb Arques i Poley, el mig del camp del Deportivo s'ha vist reforçat aquest hivern amb futbolistes que coneixen la categoria. Els experiments com Cubero demostren que és millor fitxar jugadors que coneguen l'exigència dels equips de Segona B. Ara Galiana haurà de filar prim perquè amb aquestos arguments disposa de més fons d'armari.