El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Mario Barrera es defineix com a un entrenador "resultadista"

El tècnic debutarà al Camp d'Esports de Lleida

Mario Barrera té davant de sí una gran oportunitat i a la vegada un repte: entrenar a l'Alcoyano i trencar el malefici d'El Collao. Durant la seua presentació ha comentat detalls de què creu que ha de fer el Depotivo per tal recobrar la seua millor versió. Té clar que en Segona B s'ha de ser fort a nivell defensiu, per aquest motiu ha detallat que prefereix guanyar partits per 1-0 que no 5-4. "Sóc resultadista", ha dit. 

Mario Barrera té davant de sí una gran oportunitat i a la vegada un repte: entrenar a l'Alcoyano i trencar el malefici d'El Collao. Durant la seua presentació ha comentat detalls de què creu que ha de fer el Depotivo per tal recobrar la seua millor versió. Té clar que en Segona B s'ha de ser fort a nivell defensiu, per aquest motiu ha detallat que prefereix guanyar partits per 1-0 que no 5-4. "Sóc resultadista", ha dit.

El preparador argentí ha estat recolzat pel president Serrano i per Carlos Sempere, que serà el seu ajudant. "Agraïsc la confiança del club en mi per a portar a bon lloc aquest projecte", ha expressat Barrera. A més, ha afegit que "conec el club des de fora i em vaig quedar enamorat de l'ambient futbolístic que es viu en aquest estadi".

Respecte a les metes, ha recordat al seu homòleg i compatriota el Cholo Simeone: "Nosaltres hem de pensar que cada partit és l'últim". A la mateixa vegada ha indicat que "hi ha coses del joc que m'agraden molt i unes altres que cal canviar", en clara referència al sistema de joc. 

Per la seua banda, Carlos Sempere, un home de club i membre de la comisió esportiva del Deportivo, serà el segon de Barrera. "Anem a canviar la dinàmica i l'Alcoyano va a mirar cap a dalt". 

Serrano

El president de la entitat, Juan Serrano, ha fet una reflexió al voltant de tot el què esta passant en l'actual temporada. "Fora de casa hem sigut el segon millor i no li trobe una explicació al que succeïx en El Collao. Entenc l'enuig dels aficionats", ha declarat. El mandatari ha dit que li fa mal la situació.