El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Mario Barrera substitueix a Galiana com entrenador de l'Alcoyano

Mario Barrera / Teleelx
Fins que acabe la present temporada

Actualment es trobava sense equip, encara que la temporada passada va rellevar a Raúl Garrido com a tècnic de l'Eldense. També ha passat per clubs com el Girona o l'Eldense. Aquest dimecres serà presentat a El Collao

A primera hora d'aquest dimecres 28 de febrer, el CD Alcoyano hi ha anunciat que Mario Barrera entrenarà al primer equip fins que acabe la present temporada. El tècnic argentí va estar encapçalant la direcció esportiva de l'Elx entre 2005 i 2007. En 2011 també va repetir càrrec, però aquesta vegada al Girona.

Actualment es trobava sense equip, encara que la temporada passada va rellevar a Raúl Garrido com a tècnic de l'Eldense, que acabaria baixant a Tercera. L'entitat que encapçala Juan Serrano ha confirmat que el seu 'segon' serà Carlos Sempere, actual membre del Departament Futbol de l'Alcoyano.

La principal necessitat que té l'Alcoyano és millorar els registres com a local, ja que a 2018 encara no ha guanyat a El Collao mentre ha estat a les ordres de Galiana. Barrera (55 anys) serà presentat hui dimecres a les 13 h en El Collao. Al llarg de la jornada, ARAMULTIMÈDIA ampliarà informació.