El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

‘Mariola eix de Cultura’, l’exposició amb la qual Bocairent i Alcoi s’abracen

L’exposició pot visitar-se fins al diumenge 17 d’octubre a la sala Joan de Joanes de Bocairent.
  • Mutua Levante ha apostat per reunir ambdós municipis a partir de pinzellades del patrimoni, la natura, la festa i la tradició.
  • X. Molina: "L'exposició és una targeta de presentació ben completa del que és Bocairent i del que vol representar el nostre poble l’any de la Capitalitat Cultural".

La Serra de Mariola, per a moltes i molts, no és més que el mur que divideix el món entre la gent de l’Alcoià i de la Vall d’Albaida. Els ajuntaments de Bocairent i d’Alcoi han sabut mirar més enllà i trobar en les nostres muntanyes un nexe d’unió.

Mariola eix de cultura’ és el nom de l’exposició que naix amb motiu de la Capitalitat Cultural Valenciana d’Alcoi i Bocairent, dues localitats separades per la Serra de Mariola.

La Fundació Mutua Levante ha apostat per reunir ambdós municipis a partir de pinzellades del patrimoni, la natura, la festa i la tradició. I és que dos poble que es troben a 20 quilòmetres de distància no poden ser molt diferents.

Segons explicava Xavi Molina, alcalde de Bocairent, a la inauguració de l’exposició celebrada a Alcoi, aquesta proposta “és una oportunitat per a mostrar el que som i una carta de convit per a totes les persones que vulguen acostar-se a Bocairent. El que trobaran són referents bàsics del nostre patrimoni, del nostre entorn natural, de la nostra cultura, de les nostres tradicions i del nostre teixit associatiu, que també és un agent cultural importantíssim. En definitiva, és una targeta de presentació ben completa del que és Bocairent i del que vol representar el nostre poble l’any de la Capitalitat Cultural”.

L’exposició en qüestió pot visitar-se fins al diumenge 17 d’octubre a la sala Joan de Joanes de Bocairent, en horari de 18.00h a 20.00h (dilluns, dimecres, divendres i dissabtes) i d’11.00h a 13.00h els diumenges i festius.