El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Alcoyano: 9 de 9 amb l'Acero de Sagunt de víctima (4-0)

Alcoyano: 9 de 9 amb l'Acero de Sagunt de víctima (4-0)

El Deportivo està imparable i camina amb pas firme cap a la promoció d'ascens. Cert és que no estem ni en novembre, però la solvència, les possibilitats, el fons d'armari i la forma física de l'equip és envejable. L'Acero de Sagunt ha estat la víctima aquest diumenge, i ha incomodat els de Parras. Però amb el 2 a 0, s'ha acabat la història. Pau Franch ha fet un 'hat-trick'.

Més informació

Alcoyano: 9 de 9 amb l'Acero de Sagunt de víctima (4-0)

Màrius Ivorra, alcaldable de Compromís: "Ací la rendibilitat no ha de ser política, ha de ser de la ciutat"

El candidat a l'alcaldia per Compromís ens detalla els 4 projectes claus "per a pactar qualsevol forma de govern". I valora el treball fet en l'anterior legislatura: "hem sigut els únics en capacitat de consens; de proposar projectes i que s'aproven".

Una zona esportiva amb piscina a Santa Rosa; un centre d'oci i cultura per a adolescents al riu; vivendes tutelades a la Zona Alta; i Rodes com a centre de la Indústria 4.0. Són els quatre projectes clau en els quals Compromís ha centrat la seua campanya. Però més enllà dels projectes, Màrius Ivorra explica que són l'únic partit amb un model de ciutat, i on s'inclou altres aspectes, com per exemple, un Pla de Civisme. I intenten donar exemple, durant la campanya s'ha fet un repte de neteja al riu d'on han tret més de 12 tones de brossa. Tot açò i més, en el vídeo.