El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Màrius Ivorra anuncia la fi del seu cicle en primera línia política en Compromís i no serà el candidat en maig del 23

Imatge / AM
  • Kuki Guillem, Begonya Doménech, Júlia Company, Àlex Cerradelo, Anna Climent i Samuel Medina podrien conformar els llocs principals d'una llista electoral que començarà a definir-se dimecres 21 de desembre. 

"Després de dotze anys de vida pública, he decidit que és el moment de no tornar a presentar-me en la llista electoral. He decidit   acabar el compromís que vaig agafar amb els alcoians que em votaren, i al finalitzar la legislatura tornaré a la meua faena, tornaré als meus orígens, tornaré a crear nous projectes que m'il·lusionen a mi i a la meua família". Amb aquestes paraules, Màrius Ivorra, actual portaveu de Compromís a Alcoi, ha anunciat que no es presentarà als comicis de 2023. Dimecres, la formació valencianista mantindrà una nova reunió per decidir la composició de la nova llista.

Màrius Ivorra no serà l'alcaldable per Compromís en maig de 2023. Aquest dissabte, després d'una assemblea del partit, ha anunciat via mail i whatsapp que deixa la primera línia. 

Després de deu anys en política, primer com a membre del govern de 2011 (PSOE-BLOC) i després com a secretari, regidor i cap de llista i portaveu de Compromís, deixa el seu lloc pe a tornar a la vida laboral privada. Ho farà en acabar la legislatura (maig de 2023).

Màrius se'n va satisfet. Així ho transmet en el comunicat emés aquest dissabte. "No haurà estat per manca de treball, intensitat i per esforçar-me al màxim en aconseguir-ho. soc un nacionalista d’Alcoi que durant uns anys ha volgut millorar el seu poble i ajudar a les persones des de la seua visió. Pot ser els projectes canvien  i agafen un altre rumb, i és per això que després de dotze anys de vida pública, he decidit que és el moment de no tornar a presentar-me en la llista electoral", ha escrit Màrius en les seus xarxes.

Pel que fa al futur de Compromís, segons ha pogut saber ARAMULTIMÈDIA, dimecres vinent es convocarà una nova reunió per a planificar el futur i la definició de l'equip de treball i la llista electoral. Kuki Guillem, Àlex Cerradelo, Begonya Doménech, Júlia Company, Anna Climent i Samuel Medina podrien conformar els llocs principals d'eixa llista. 

Comunicat íntegre de Màrius Ivorra

Fa una mica més d’una dècada que vaig començar la meua trajectòria a l’Ajuntament d’Alcoi, primer com a Director de Promoció Econòmica al si del tripartit, posteriorment exercint com a secretari de grup municipal fins a octubre de 2016 on vaig jurar el càrrec com a regidor d’Alcoi. A la primera intervenció ja vaig deixar palés que la meua voluntat era treballar des de i per al poble d’Alcoi intentant millorar la vida, l’entorn, ajudar a planificar el futur del nostre poble i fent un emotiu record a tots els que m’havien precedit. Una tasca engrescadora i a l’hora complicada.

Durant aquests anys han canviat moltes coses i d’altres no gens, malauradament. No haurà estat per manca de treball, intensitat i per esforçar-me al màxim en aconseguir-ho. El que si us puc assegurar, és que per la meua manera de ser, els meus principis de lleialtat i honestedat al projecte polític inicial, d’estima pel meu poble, per la cultura, pel País Valencià, han estat sempre presents i han marcat el camí de les polítiques que he tingut la capacitat d’iniciar, defensar o lluitar.

I continue pensant el mateix que per allà l’inici dels noranta, quan em vaig arrimar a un nou projecte polític nacionalista de la mà del benvolgut amic i mestre Ariel Mompó, «disponibilitat al col·lectiu i al projecte, que el nostre pas pels càrrecs orgànics i institucionals són un servei a la ciutadania de forma temporal per intentar millorar la realitat que ens envolta i si algú pot fer-ho millor que passe davant» i això he intentat fer al llarg d’aquests anys, ho podeu comprovar a les diferents llistes electorals on he estat present, sempre a disposició del que s’ha decidit al col·lectiu.

Des d’aquell 1991 on em vaig arrimar a la política per primera vegada, he estat treballador assalariat, treballador autònom i empresari a la meua vida laboral privada, i he ostentat diferents càrrecs orgànics al si de l’organització, a més de representat públic aquests últims anys.

Personalment tinc clar d’on vinc, quines són les meues arrels, i cap on vull anar; soc un nacionalista d’Alcoi que durant uns anys ha volgut millorar el seu poble i ajudar a les persones des de la seua visió. Pot ser els projectes canvien  i agafen un altre rumb, i és per això que després de dotze anys de vida pública, he decidit que és el moment de no tornar a presentar-me en la llista electoral. He decidit   acabar el compromís que vaig agafar amb els alcoians que em votaren, i al finalitzar la legislatura tornaré a la meua faena, tornaré als meus orígens, tornaré a crear nous projectes que m'il·lusionen a mi i a la meua família. Aportaré, des de la base, propostes a un projecte polític que defense els interessos dels valencians, la nostra cultura, les nostres arrels històriques, el nostre entorn, les nostres empreses i els treballadors, dels atacs externs que no ens deixen avançar com a poble.

Màrius Ivorra