El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Compromís aposta per les persones i la Indústria 4.0 per a potenciar l'economia local

El candidat de Compromís a l’alcaldia explica que proposen dos idees generals que guien l’economia i l’ocupació per a la ciutat.

Màrius Ivorra, alcaldable per Compromís, ha comentat sobre polítiques econòmiques. Ha destacat que: “Alcoi ha de ser un lloc de creixement, d’oportunitats, d’opcions per al futur, de protecció, de seguretat i també ha de funcionar de forma àgil i eficaç”.

Ivorra explica, que des del seu grup, hi ha dos idees generals que guien les propostes sobre economia i ocupació: la primera és la generació d’oportunitats econòmiques d’acord al nou moment (indústria 4.0, serveis i fomentar l’economia social i pimes), i una segona idea que es tracta de la continuació de les persones com a centre de la política econòmica, ja que aquelles persones que ja no estan patint la crisi, està patint la precarietat econòmica i laboral.

Estem a un territori industrial i des de Compromís asseguren que durant dècades les administracions han maltractat aquest sector, “deixant a la seua sort a les empreses de la comarca”.

Compromís Alcoi vol recordar que durant aquesta legislatura s’han fet propostes per a millorar les àrees industrials, i han impulsat la col·laboració entre àrees i professionals de diferents territoris. És per això que des del partit recolzen el projecte de Rodes Futura, ja que per a ells significa una “porta oberta a la nova economia, nous treballs o empreses”.

A més de la indústria, Ivorra també es preocupa pel comerç alcoià, i per això aposten per la modernització, l’excel·lència i el producte de proximitat per a consolidar el comerç d’Alcoi