El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Màrius Ivorra, regidor de Compromís Alcoi: "A 10 dies de festes, l'Ajuntament encara no ha signat el conveni amb l'ASJ"

El portaveu de Compromis Alcoi, Màrius Ivorra
Reclamen que l'esborrany del conveni es lliure a l'oposició abans que acabe l'any anterior a la festa, per tal de tindre temps a valorar-lo

Consideren que encara que els donaren ara l'esborrany del conveni, no tindrien temps d'estudiar-lo i valorar si la dotació econòmica és l'adequada. Assegura Màrius Ivorra que el demanen des d'octubre i la resposta del regidor sempre ha sigut "demà te'l done". Compromís també demana que es recuperen alguns elements ornamentals que s'han deixat d'utilitzar "per deixadesa o falta d'interés", com les banderoles del pont de Sant Jordi, o les banderes amb l'escut de les filaes que penjaven de l'enramada.

Des de Compromís Alcoi denuncien que estem a punt d'iniciar les festes de Moros i Cristians 2018 però que encara no s'ha firmat el conveni entre l'Associació de Sant Jordi i l'Ajuntament d'Alcoi per a les festes d'enguany. El portaveu de la coalició, Màrius Ivorra, assegura que han reclamat l'esborrany del conveni en diferents ocasions des del passat mes d'octubre i la resposta del regidor de festes sempre era ''demà te'l done''. Ivorra critica a més que "a hores d'ara, de manera sorprenent o no tant, encara no tenim ni almenys l'esborrany del conveni de festes", i considera que encara que el tingueren ja, no tindrien temps de "valorar si la dotació actual és adequada o cal millorar-la", ja que "depenem de les valoracions subjectives del cap de la regidoria en qüestió". 

Màrius Ivorra incideix a més en el fet que es tracta d'una de les despeses més importants de la regidoria de festes, i reclamen que l'esborrany del conveni per a cada trilogia es presente abans de finalitzar l'any anterior.

Per altra banda, i sense deixar el tema de les festes, des de Compromís presentaran al ple d'abril un prec perquè es recuperen alguns elements ornamentals de la festa "que per deixadesa o falta d'interés han deixat d'usar-se, com són, les banderes del pont de Sant Jordi, o les que remataven l'Ajuntament, o les que estaven a l'enramada amb els escuts de les filades".