El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Màrius Ivorra: "Rodes és el punt d'inflexió d'aquesta ciutat".

Segons ha avançat Ivorra, després de les eleccions s'habilitarà un espai a l'interior de l'immoble amb què donar a conéixer els usos previstos per al futur parc tecnològic.

L'alcaldable de Compromís Alcoi, Màrius Ivorra, ha obert les portes de l'Illa de Rodes a ARAMULTIMÈDIA, un espai que segons el candidat serà "el punt d'inflexió" per a la ciutat d'Alcoi. Ivorra ens ha explicat la gènesi del projecte, els usos que es contemplen per al futur parc tecnològic, i els pròxims passos en la restauració de l'immoble.

Mitjançant una empresa sueca anomenada 'zerorprint', Compromís Alcoi està col·laborant activament en la definició dels futurs usos de 'Rodes Futura', el nom amb el qual han batejat el projecte. L'únic ús que de moment està confirmat per al parc tecnològic és el del primer Centre de Turisme (CdT) d'Interior a la província d'Alacant, una iniciativa per a la qual el govern autonòmic ja ha confirmat la injecció de 3,5 milions d'euros. D'altra banda, també se sap que l'espai jugarà un paper important en el Districte Digital de la Generalitat Valenciana, projecte d'atracció empresarial en l'àmbit de l'economia digital al País Valencià.

A poc a poc anirem coneixent més detalls de 'Rodes Futura', encara que Ivorra ja avança que la idea és abastar el sector de les noves tecnologies, afavorint la presència en aquest espai d'empreses del sector terciari avançat. Està previst que després de les eleccions s'habilite un espai a l'interior de l'immoble amb què donar a conéixer els usos previstos per al futur parc tecnològic.