El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Mascaretes i guants, recomanacions d'ús per Nuria Doménech, infermera de la Bassa

Conté pràctics consells: com posar-se la mascareta si tens ulleres, com guardar-la si has de reciclar-la, o portar la llista de la compra en paper per evitar tocar el mòbil amb els guants.

Nuria Doménech, infermera de la Bassa, ens ha fet arribar aquest vídeo amb moltes explicacions i consells per aquests dies, com per exemple, com posar-se i llevar-se mascaretes o guants.

La infermera Nuria Doménech ens explica els tipus de mascaretes, com ens les hem de posar i llevar, i fins i tot algun truc per evitar que s'entelen les ulleres, per exemple. I com són escasses, també explica com les hem de guardar si necessitem reciclar-les.

En el vídeo també ens explica com cal posar-se els guants, i com és d'important no tocar-se la cara mentre els portem posats. Recomana posar-se guants i mascaretes ja fora, en la porta de casa, i llevar-se-les també abans d'entrar. Incideix en preguntes que tots ens hem fet alguna vegada, com si cal llevar guants dins del cotxe; i aclareix coses que no tot el món té clar, com que no és gens recomanable consultar el mòbil amb els guants posats (per, per exemple, consultar una llista de la compra). 

Però, les dos normes més importants, com destaca Nuria Doménech, són extremar la higiene i guardar les distàncies. Fins i tot ens explica com ens hem de llavar les mans, i un simple truc per saber que estem fent-ho el temps correcte: mentre cantem l'aniversari feliç.

Moltíssimes gràcies a la infermera Nuria Doménech per aportacions tan convenients com aquesta.