El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Mascaretes molt alcoianes en benefici de l'associació Coratge

Les mascaretes s'han fabricat en Alcoi; compleixen amb la normativa UNE-0065:2020 i estan homologades per AITEX. Són reutilitzables i es poden llavar fins a 20 vegades.

El Rotary Club Alcoi Font Roja presenta dos models de mascaretes a 6 euros i amb motius molt alcoians. El recaptat amb la seua venda es destinarà a l'associació Coratge, que treballa amb persones amb dany cerebral. Et detallem els punts de venda.

Una de les mascaretes porta una il·lustració de l'artista César Vilaplana de l'empresa Dosmasdos Dissenya. Un perfil de la ciutat amb ponts, edificis i monuments característics.

La segona mascareta, com expliquen des del Rotary, "posa el somriure d'un patge a aquest moment tan complicat que estem vivint, i permetrà que aquest personatge tan important del Nadal alcoià estiga present siga quina siga la circumstància sanitària en els primers dies del 2021".


Les mascaretes es poden aconseguir per 6 euros en diferents comerços, com les panaderies Sofía, Xavi Colomer Fisio, Fernando Cano Ropa Hombre, Impridekor en Santa Rosa, Laura Esteticien, Carnicería Paco y Ana en Mercat de Sant Roc, R&R Peluquería, Asesoría Norte, Cínica Dental Pablo Vilar i l'Hostal Savoy.