El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

Situació límit del Deportivo que no alça el cap i que mostra una debilitat defensiva més que preocupant. El Celta B ha guanyat 1 a 0, i gràcies. Pitjor que un flan, sense perill i sense idees. Rubio ha estat el millor amb dos dispars molt perillosos. La volta al Collao, decisiva, però en tota la temporada només ha estat capaç de guanyar per dos gols a un rival: El barça B en la primera jornada (3-1).

Més informació

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

Mascletà nocturna el 23 d’abril per a celebrar que les festes d’Alcoi son BIC

A més d’aquest acte de celebració pel nou reconeixement que reben els Moros i Cristians, el 23 d’abril també tindrà altres actes en honor al patró de la ciutat.

Aquest any hem d'esperar fins a maig per a gaudir de les nostres festes ja que, la Setmana Santa ha caigut molt tard enguany. Però, els alcoians i alcoianes ja tenen ganes de festa, i és per això que l’Ajuntament, juntament amb l’Associació de Sant Jordi han preparat per al dia del patró, el 23 d’abril, actes perquè eixim als carrers a calfar motors per a les festes i que tindrà com a fi la celebració de què els Moros i Cristians d’Alcoi han sigut declarats Bé d’Interés Cultural Immaterial.

A les 19.00 del dia 23, tindrem una missa a l’Església de Sant Jordi, i continuarem una hora després amb la tradicional “Processó del Trasllat” on es traurà la figura de “El Xicotet” des de l’Església de Sant Jordi fins a l’Església de Santa Maria amb el seu tradicional recorregut.

Per a finalitzar el dia de Sant Jordi, tindrem el plat fort, i és que, l’Ajuntament i l’Associació han preparat una mascletà nocturna per a celebrar que les festes alcoianes han sigut reconegudes com a Bé d’Interés Cultural Immaterial, i que millor que el dia de Sant Jordi per a celebrar-ho. La mascletà serà també el dia 23 d’abril, a les 21.30 h, a la Plaça d’Espanya.