El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Massa castic per a l'Unión Alcoyana FS a Novelda (3-2)

Partit a Novelda / Unión

Vicen i Pepe han marcat els gols per als alcoians

L'equip de David Peinado no ha començat gens bé el 2019, ja que ha perdut per 3-2 davant el Novelda. El quintet inicial ha estat format per Nacho, Carmona, Dako, Román i Pepe.

El partit ha començat amb ocasions per a l'Unión Alcoyana FS, però el primer gol ha sigut per al Novelda en el minut 9 de la primera part. Prèviament han gaudit de bones ocasions Pepe, David, Carlos o Dako. Després del gol, el Racing Novelda ha sigut superior durant els últims minuts de la primera part i ha arribat el 2-0. Aquest gol ha arribat de treta de banda amb un remat al segon pal.

El 2-0 ha sigut injust per acabar la primera part, però així és el futsal. Ja en la segona part, la tònica ha continuat. El tercer gol del Novelda ha arribat després d'una errada de l'Unión Alcoyana. Els de Peinado no hi han abaixat els braços i ha arribat el gol de Vicen des dels 10 metres. Ara els alcoians eren millors, però la piloteta no volia entrar. El segon gol ha arribat en el minut 37, gràcies a Pepe, però ja no hi han pogut reaccionar.

Les dinàmiques d'ambdós equips s'han vist reflectides al Pavelló de Novelda i els d'Alcoi hi han eixit pitjor parats. La setmana que ve, l'equip de La Vila, visita Alcoi el diumenge 20 de gener a les 12:30 h.