El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Mª Carmen Sánchez, portaveu de Cs a les Corts, visitarà Alcoi en acte de campanya

Mª Carmen Sánchez / web cscvalenciana

La visita tindrà lloc divendres 8 de febrer a partir de les 19.30 h en el saló Montecarlo, com a part del primer Café Ciutadà de la formació en 2019.

La formació municipal Ciutadans Alcoi organitza el seu primer Café Ciutadà de l'any amb la visita de la Secretaria Territorial de Ciutadans Mª Carmen Sánchez. La portaveu de Cs a les Corts valencianes recollirà propostes de la gent d'Alcoi i donar a conéixer el programa electoral de la formació.

"És una excel·lent ocasió de sentir a una de les persones més brillants del panorama polític  actual, Mª Carmen Sánchez, una dona amb experiència parlamentària que ocupa un dels llocs de major rellevància dins del partit", ha manifestat el coordinador de Cs Alcoi, Marcos Martínez.

La formació taronja té preparat un calendari d'actes des d'aquesta setmana fins a la cita electoral, amb la idea que els veïns d'Alcoi puguen conèixer el programa de la formació, les seues idees i els projectes per a la ciutat. "Volem augmentar la nostra presència al carrer a través de carpes, més Cafés Ciutadans i altres activitats que anirem anunciant", ha conclòs Martínez.