El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Medalla de plata per al vi 'Santa Bàrbara' d'Alacant, de Vins del Comtat en el concurs de vins de Xina

Medalla de plata per al vi 'Santa Bàrbara' d'Alacant, de Vins del Comtat en el concurs de vins de Xina / David Carbonell
En Vins del Comtat fa més de 10 anys que treballen el mercat xinés i en l'actualitat tenen 4 importadors actius i una gran demanda de vins negres

El vi 'Santa Bàrbara' d'Alacant, de Vins del Comtat, ha sigut reconegut amb una medalla de plata en el concurs de vins més important de Xina en el qual s'han presentat més de 100.000 mostres.

El concurs de vins més important de Xina,'G 100 Super Awards 2018', és considerat el més influent per als seus ciutadans consumidors i enguany, el vi negre 'Santa Bàrbara', de Vins del Comtat, Celler de la Muntanya Alacantina, ha sigut reconegut amb la medalla de plata. Al concurs s'han presentat més de 100.000 mostres de vi.

David Carbonell, soci fundador de Vins del Comtat se sent satisfet “Per a nosaltres és un orgull portar el nom d'un vi d'Alacant i la imatge del Castell de Santa Bàrbara per tot el món, com a part fonamental de la gastronomia alacantina”.

En Vins del Comtat fa més de 10 anys  que treballen el mercat xinés i en l'actualitat tenen 4 importadors actius i una gran demanda de vins negres, especialment d'alta gamma com el seu vi Montcabrer.

El vi negre amb medalla de plata, està elaborat amb raïms de la varietat autòctona alacantina Monastrell i un 25% de raïms de la francesa Cabernet Sauvignon, romanent un mínim de 4 mesos en barriques de roure americà i francés.

La cerimònia de lliurament dels premis s'ha celebrat en la ciutat de Chengdu, en la província xinesa de Sichuan, al mateix temps que celebrava la famosa fira de vins 'Xina Food and Drinks Fair 2018'.