El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Menys incidència de coronavirus aquesta setmana

Paissatge de les comarques

Xifres segons l'actualització de dades oficials de Sanitat, d'aquest divendres 11 de setembre. El departament d'Alcoi compta amb 646 casos positius des que va començar la pandèmia, 96 dels últims 14 dies.

Les comarques sumen 16 casos nous de coronavirus en els últims dies, menys que el passat cap de setmana quan fores 22. També reduïm per sota de 100 la xifra de casos positius en l'última quinzena. A Benilloba i Penàguila fa 14 dies que no es detecten nous positius. 

Nova actualització de dades del coronavirus, xifres oficials oferides per la Conselleria de Sanitat i on es comptabilitzen els casos detectats amb proves PCR. Des de l'última actualització feta el dimarts 8 de setembre hem sumat 16 nous casos, una xifra baixa. A més, reduïm el nombre de casos detectats en l'última quinzena: si dimarts eren 121, ara estem per sota la centena, amb 96 casos. La informació que ens falta és l'estat o gravetat dels positius detectats. 

Per municipis, els nous casos corresponen a Alcoi, amb 6 positius; Castalla amb 3 positius, i Banyeres i Ibi amb 2 positius. Cocentaina, Muro i Beniarrés sumen tan sols 1 cas cadascun. 
Cal destacar que tant a Benilloba com a Penàguila no s'ha registrat cap nou cas en els últims 14 dies. I a Banyeres, aquesta xifra s'ha reduït a la meitat, si dimarts tenien 31 casos recents, ara tan sols en són 16 els casos de l'última quinzena. Un cas similar passa a Castalla, on han passat de 12 a 4 casos recents. L'Ajuntament de Castalla ha emés un comunicat per demanar responsabilitat als veïns