El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Mercadona instal·larà mampares de protecció i obligarà als clients a utilitzar guants

Consulta ací totes les mesures de seguretat preses fins ara per la cadena de supermercats davant la pandèmia per Coronavirus.

La mesura comença a aplicar-se de manera progressiva a partir d'aquest dilluns 23 de març, per tal de previndre majors contagis per Covid-19. Mercadona instal·larà mampares de protecció de metacrilat en les caixes registradores de tots els seus supermercats. També imposarà l'ús obligatori de guants per als clients.

Respecte a la instal·lació de mampares, asseguren que ho fan per a "reforçar les mesures de seguretat i salut dels treballadors" davant l'onada de contagis per COVID-19. Una altra de les últimes mesures preses per la cadena parla de l'ús obligatori de guants per part dels clients, del mateix tipus que s'utilitzen en la secció de fruita i verdura, i que la companyia posarà a disposició dels usuaris en els accessos als supermercats.

Aquests canvis seran efectius a partir d'aquest dilluns, i se sumen a altres que havia adoptat la cadena amb relació a l'estat d'alarma que estem vivint. Alguns d'ells inclouen la reducció de l'horari d'obertura (de 9 a 19 h), l'obligatorietat d'acudir solament una persona a realitzar la compra (no en família, o amb nens o grups), així com el control de l'aforament.