El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Mercadona tanca el centre de l'Alameda i invertirà 2,3 milions en el de la Zona Nord

Mercadona anuncia que el pròxim mes de setembre tancarà el supermercat més antic de la ciutat, a l'Alameda. No suposarà cap acomiadament, i els treballadors seran recol·locats en altres centres de la ciutat.

Mercadona duu endavant un programa de 'nou model de tendes eficients' que suposa la reorganització dels supermercats que té a la ciutat d'Alcoi. Fa poc es va reformar el supermercat de Santa Rosa, i pròximament invertiran 2,3 milions d'euros en el supermercat de l'avinguda de la Hispanitat. Per contra, anuncien el tancament del supermercat més antic de la ciutat, l'ubicat a l'Alameda, que es farà efectiu durant l'estiu. Cap treballador serà acomiadat i des de Mercadona confirmen que seran recol·locats en altres centres de la ciutat.

Mercadona ocupa en les nostres comarques a vora 320 persones en els 9 supermercats que té ara mateix, 8 a partir de setembre. Les tendes estan a Muro, Cocentaina, Castalla i Ibi, i 5 supermercats a Alcoi, inclòs el de l'Alameda. Ara per ara, tan sols les tendes de Santa Rosa a Alcoi i la d'Ibi compleixen amb els requisits del nou model de tenda de Mercadona.