El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Mercadona torna a reduir el seu horari d'obertura per l'estat d'alarma

A partir d'aquest dijous el tancament diari dels establiments es produirà a les 19 h. L'horari de tancament habitual de Mercadona és de 21.30 h, encara que des de l'inici de la crisi sanitària ja s'havia reduït anteriorment a les 20 h.

De 9 a 19 h. Serà l'horari d'obertura a tots els establiments de Mercadona a partir d'aquest dijous 19 de març. Aquesta decisió per reduir l'horari s'ha adoptat amb ocasió de la crisi sanitària ocasionada pel Covid-19, i se suma a altres mesures com ara la instal·lació en cada supermercat de gel desinfectant i paper per als clients.

Una altra de les noves mesures adoptades inclou donar preferència d'accés als supermercats a les següents persones: majors, persones amb discapacitat, amb mobilitat reduïda, embarassades, i els acompanyants necessaris. Aquests tres canvis seran efectius a partir d'aquest dijous, i se sumen a altres que havia adoptat la cadena de supermercats amb relació a l'estat d'alarma que estem vivint. Alguns d'ells inclouen l'obligatorietat d'acudir solament una persona a realitzar la compra (no en família, o amb nens o grups), així com el control de l'aforament dels supermercats i la senyalització de la distància mínima exigida entre persones.