El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Mercat ambulant solidari en el Col·legi Públic Cervantes d'Ibi per a recaptar fons per l’associació payaSOSpital

Mercat ambulant solidari en el Col·legi Públic Cervantes d'Ibi per a recaptar fons per l’associació payaSOSpital
L’esdeveniment serà el 10 de març des de les 10.00 del matí fins a les 13.30 h

Dissabte que ve 10 de març des de les 10.00 del matí fins a les 13.30 h, tindrà lloc en el Col·legi Públic Cervantes d'Ibi un mercat ambulant solidari per a recaptar fons per l’associació payaSOSpital, que regala somriures als xiquets i xiquetes dels hospitals.

El Col·legi Públic Cervantes d'Ibi acollira el pròxim 10 de març, des de les 10.00 del matí fins a les 13.30 h, un mercat ambulant solidari amb l'objectiu de recaptar fons per a l’associació PayaSOSpital, que visita a xiquets i xiquetes hospitalitzats en 8 centres d'oncologia infantil de la Comunitat Valenciana.

Amb els fons recaptats també permetran que els pallassos no cessen la seua labor d'anar als centres a fer somriure a cada xiquet i xiqueta hospitalitzat.

Aquesta jornada solidària naix de Soledad Vilarroig i Margot Mancera, col·laboradores de PayasSOSpital i a més de mares d'alumnes del Col·legi Cervantes, amb el director del centre, Toni Moltó i tot el claustre de professors, alumnes i famílies del col·legi i una gran quantitat d'empreses, comerços i associacions de la ciutat d'Ibi.

El dia 10 es podrà gaudir d’un mercat ambulant i esmorzars solidaris, rifes de tots els productes donats per diverses entitats d'Ibi, activitats per a xiquets a càrrec de les empreses Marcais i Esport Viu, inflables a càrrec de l'empresa de menjador escolar Caps, Contacontes a càrrec de Rafa Garrido, pintura de tatuatges, diverses actuacions, com Dansa fusió, Dansa de Pastora Sanchez, la cantaora Lupe Rico, el grup Entrena’t i, l'acompanyament de Castell Vermell, que realitzarà unes cercaviles amb els seus instruments musicals.

A més per a finalitzar, Andreu Valor, cantautor contestà delectarà als presents amb les seues cançons.