El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Més a prop de la indústria 4.0 gràcies al FOCUS PIME Alcoi

Alcoi ha acollit la tercera edició local del FOCUS, unes trobades organitzades pel CEEI que volen apropar als empresaris els coneixements, idees i contactes necessaris per a pegar el bot i fer una transformació digital completa.

L'Àgora d'Alcoi ha acollit el FOCUS PIME Alcoi, amb la participació de vora un centenar de persones, entre institucions, entitats i empresaris. El FOCUS compta amb conferències però, sobretot, amb molta xarrada informal que genera contactes i idees. 

Alcoi ha acollit la tercera edició local del FOCUS, unes trobades organitzades pel CEEI que volen apropar als empresaris els coneixements, idees i contactes necessaris per a pegar el bot i fer una transformació digital completa. Perquè és un dels reptes principals hui en dia, no sols adequar-se a les noves tecnologies, sinó estar preparats per als canvis que, de segur, continuaran provocant. En aquest sentit, la directora de l'IVACE Julia Company ha parlat dels habilitadors digitals, una figura que crearà l'institut de competitivitat per ajudar a les empreses a fer aquest bot. L'alcalde d'Alcoi Toni Francés també recorda que la ciutat està immersa en el procés de transformació i serà seu en un futur del Districte Digital. I des del CEEI, el seu director Jesús Casanova, anima a les empreses a participar d'aquestes trobades, que ajuden a totes les parts a avançar. 

Autoritats en el FOCUS Alcoi