El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Més accessibles i espaiosos, així són els nous vestidors de la pista d'Atletisme d'Alcoi

Presentació dels nous vestidors / R. Lledó
També s'ha construït un vestidor femení i per a àrbitres

La licitació de l'obra ha tingut un cost de 87.000 euros. Els vestuaris principals, destinats a la pràctica del futbol, tenen una capacitat de 22 persones. Altre dels vestuaris és femení i per a àrbitres. Alberto Belda indica que "cobrim una de les necessitats de l'esport femení que, fins ara, havien de baixar als vestidors del pavelló per poder canviar-se". El quart vestidor és el més menut i té una capacitat per a unes 6 persones

La pista d'atletisme i el camp de futbol 'Manolo Moreno Cabanes' del Poliesportiu Francisco Laporta ja té nous vestidors. Com ha destacat el regidor d'Esports, Alberto Belda, "era una reivindicació i una necessitat dels esportistes des de fa anys". L'estructura exterior s'ha mantingut, encara que l'interior ha estat totalment remodelat. A banda, s'hi ha col·locat una paret en l'exterior que evita la visió de l'interior del vestidor. Nacho Vicedo ha dirigit l'obra i ha destacat que compleixen amb l'accessibilitat que marca la llei. També ajuden a l'eficiència energètica i són molt més espaiosos. La licitació de l'obra ha tingut un cost de 87.000 euros.

Els vestidors principals, destinats a la pràctica del futbol, tenen una capacitat de 22 persones. Altre dels vestuaris és femení i per a àrbitres. Alberto Belda indica que "cobrim una de les necessitats de l'esport femení que, fins ara, havien de baixar als vestidors del pavelló per poder canviar-se". El quart vestidor és el més menut i té una capacitat per a unes 6 persones. En aquest cas està destinat als esportistes que practiquen tenis o atletisme.

Altra de les novetats és l'adquisició de l'Ajuntament de 30 pissarres que es col·locaran en distints vestidors del Francisco Laporta, amb la finalitat que els entrenadors puguen mostrar les seues tàctiques.

Campanya de civisme

El Centre d'Esports ha col·locat cartells en aquests nous vestidors per tal que els equips i els esportistes cuiden les instal·lacions municipals. Alberto Belda recorda que "han fet campanyes informatives, però necessiten la implicació de tots".

A banda dels vestidors, l'Ajuntament compta amb una partida pressupostaria a 2018 de 120.000 euros per a millores en el poliesportiu. Belda ha destacat que una d'aquestes millores podria ser la d'aïllar la pista d'atletisme. L'Ajuntament també destina 110.000 euros de manteniment d'aquesta instal·lació que és el "punt neuràlgic de l'esport de la ciutat".