El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Més canvis en el trànsit per als cap de setmana al Centre

Accés de vehicles al carrer Sant Llorenç tallat.

La mesura s’ha pres per facilitar que les persones puguen caminar amb la distància de seguretat adequada.

Igual que el cap de setmana passat, a partir d’aquest divendres 29 de maig a les 20.30 h, no es podrà circular amb vehicle pels carrers Sant Llorenç i Sant Nicolau fins diumenge a la nit. La novetat estarà en l’accés cap al Viaducte, al qual es podrà anar pel carrer Sant Tomàs i per la plaça d’Espanya.

El principal canvi en la circulació aquest cap de setmana tindrà lloc en la plaça d’Espanya a manera de prova. El tram que passa per davant de l’ajuntament es tallarà al trànsit mentre que el tram que va per davant del Teatre Calderón serà de doble sentit, d’aquesta manera els veïns del barri del Viaducte podran pujar per Sant Tomàs i seguir per la plaça per anar cap al seu barri. A més es posaran mesuradors d’aforament que contaran els vehicles que circulen.

El tall de trànsit en el carrer Sant Nicolau arribarà fins a l’encreuament amb el carrer Torre de les Maçanes. Els veïns que tenen guals dins del recorregut fet per a vianants o en els seus adjacents van ser informats perquè pogueren anar a la Policia Local a arreplegar un passe especial que els permet circular per accedir al seu garatge.

Pel que respecta a les vies per poder accedir a la Zona Alta, es pot anar pel Pont Fernando Reig, carrer Alacant, Camí Caseta Albors (carrer de l’Ecoparc) fins a arribar a El Camí o en el cas d’anar pel pont de Sant Jordi, Sant Jaume, Capellà Benlloch, Rigoberto Albors, Costera del Gurugú, ací amb els canvis que s’han produït amb l’obra del carrer Sant Francesc, podran girar a la dreta pel carrer Sant Mateu que ha canviat de sentit i a continuació deuran girar a l’esquerra per Sant Domènec. En concret pel tram que va entre la Glorieta i el Mercat de Sant Mateu per arribar d’aquesta manera al carrer Sant Nicolau i a El Camí. Aquest tram de Sant Domènec també ha canviat de sentit.

L’autobús urbà seguirà circulant per Sant Nicolau i no ho farà per Sant Llorenç a partir de les 20.30 h els divendres i dissabtes, així com els diumenges. La línia 1 es mantindrà igual, mentre que les línies 2 i 4 tindran rutes alternatives.