El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Més Compromís-Més País demana en Alcoi un finançament just per al País Valencià

L'acte ha tingut lloc aquest dilluns 21 d'octubre al casal Ovidi Montllor.

Ignasi Candela i Llum Quiñonero han tingut oportunitat de reunir-se amb representants de la Coordinadora de pensionistes Alcoià-Comtat.

La formació nascuda de l'entesa entre Compromís i el partit d'Íñigo Errejón (Más País), ha presentat en Alcoi el seu programa per a les eleccions generals del 10N, incidint especialment en l'infrafinançament que pateix el País Valencià. L'acte ha comtat amb la presència dels cap de llista de la formació per al Congrés i el Senat per Alacant, Ignasi Candela i Llum Quiñonero.

L'acte de Més Compromís-Més País ha tingut lloc aquest dilluns 21 d'octubre al casal Ovidi Montllor, on Candela s'ha mostrat crític amb relació a la gestió de les pensions per part del govern central: "Que no hàgem vist ja una pujada de les pensions es deu a la incapacitat d'uns altres per a pactar, la clau perquè no governe la dreta, l'antídot contra l'abstenció és Més Compromís-Més País". El cap de llista ha afegit a aquesta demanda la problemàtica de l'infrafinançament, recordant que "l'Estat segueix sense pagar-nos el 50% de la despesa en Dependència com a marca la llei i en què seguirem pagant com a rics quan tenim una renda per càpita per sota de la mitjana".

Llum Quiñonero també ha tingut paraules de record per a la falta d'entesa en la configuració d'un govern després de les eleccions del 28A: "Hem tingut a l'abast un govern progressista i han demostrat que no saben, que necessiten algun tipus de nexe amb un programa política possibilista, amb gent que sumeix i que sàpiga viure en la diferència, dialogue, escolte i acorde".

Encontre amb els pensionistes

Tots dos han tingut oportunitat de reunir-se amb la Coordinadora de pensionistes Alcoià-Comtat. El portaveu dels pensionistes, Antonio Matarredona, ha transmés per xarxes socials després de la reunió que "el diàleg és fonamental per a fer arribar les demandes a les institucions". Ha afegit també que "és fonamental mantenir la pressió als carrers".

" />