El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Més Compromís-Més País dóna a conéixer el seu programa en Alcoi

Casal Ovidi Montllor

Després de la celebrada dijous passat a Elx, Alcoi serà el punt de partida d’aquestes reunions obertes a tota la ciutadania i anomenades ‘assemblees del desbloqueig'.

La candidatura Més Compromís-Més País convoca avui dilluns a les 20 hores a Alcoi (Casal Ovidi Montllor) un acte per a donar a conéixer a la ciutadania el seu projecte per a "desbloquejar la formació d'un govern a Madrid a través de l'acord entre les forces progressistes".

Després d'Alcoi, seguirà Alacant, on la candidatura repetirà presentació aquest dimarts 22 d'octubre a les 20 hores en la seu universitària de la ciutat d'Alacant (Av. Ramón y Cajal, 4) per als simpatitzants i militants de L'Alacantí que vulguen involucrar-se amb el projecte polític. La coalició també preveu aquest dissabte celebrar l''assemblea del desbloqueig' a Dénia, així com una trobada divendres vinent entre càrrecs del Baix Vinalopó.

"Som una cooperativa política que cerca crear espais de diàleg per a desbloquejar la formació d'un govern que d'una vegada per sempre treballe per a facilitar la vida de les persones. Sabem que en parlar d'acordar nadem contra corrent en un clima d'hostilitat i desconfiança entre partits, però hi ha polítiques socials i verds que no poden tardar ni un minut més a engegar-se", ha manifestat el cap de llista de la formació al Congrés per Alacant, Ignasi Candela.