El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Més d’1,3 milions d’espectadors van seguir l’etapa de la Volta Espanya de les nostres comarques

La volta al seu pas per Alcoi / AM

La prova es va seguir des de 190 països, segons la Diputació

La Diputació d’Alacant i l’organització de la Volta ciclista a Espanya han quantificat l’impacte que ha tingut la prova al pas de les nostres comarques en la 7a etapa.

Més d’1,3 milions d’espectadors han seguit la prova en les emissions de Teledeporte i La 1. Aquestes xifres són només d’Espanya, però segons la Diputació, els paisatges de les nostres comarques s’han vist en 190 paisos.

L’etapa, que es va disputar el 20 d’agost, va eixir des de Gandia i va recórrer L’Orxa, Beniarrés, Gaianes, Alcosser, Muro, L’Alqueria, Cocentaina, Alcoi, Benilloba, Benasau, Alcoleja, Sella, Relleu, La Torre de les Maçanes i Xixona. A banda de la retransmissió en directe, també van fer seguiment 400 mitjans de comunicació, entre ells, aquest mitjà digital.

El director del Patronat Provincial de Turisme, José Mancebo, ha puntualitzat que la imatge de la prova ciclista al seu pas per la Costa Blanca, seguida en 190 països, “ha suposat la promoció d'enclavaments amb gran atractiu turístic tant per als aficionats a aquest esport com per a ciclistes amateurs que posteriorment emulen als professionals, recorrent els mateixos paratges”. No en va, Mancebo ha recordat que la província “destaca com a destí ciclista mundial per a equips d'alt nivell que realitzen les seues pretemporades en municipis alacantins”.