El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Més de 1.000 persones signen en contra dels canvis en la Cavalcada i el Ban Reial

Petició a la plataforma change.org.

Una petició a la plataforma change.org acumula ja més de 1.000 signatures per a demanar que no s'acurte el recorregut de la Cavalcada dels Reis Mags en Alcoi.

Es tracta d'una petició simbòlica i amb nul·les esperances de prosperar, tenint en compte que el plenari municipal ha refrendat aquest 16 de desembre el retall en el recorregut tant del Ban com de la Cavalcada, que acabaran en el País Valencià. No obstant això, la petició permet quantificar l'oposició que entre alguns sectors de la societat alcoiana ha generat la mesura.

Entre l'exposició de motius que es recull a la petició s'especifica que és molta gent la que presència el recorregut en la font de les mosques o en Alsamora o en el centre comercial, ja que "no hi ha tanta aglomeració com en el centre, pots tirar la carta a la burreta amb més facilitat, sense empentes o pujar al teu fill/a a besar al seu Rei Mag sense cap problema". També consideren que els canvis "acabaran amb una tradició, ja que la Cavalcada passa per aquesta zona des de 1970".