El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Més de 1.000 persones s'interessen pel nostre turisme de natura a la Fira de Tots Sants

L'estand de la Mancomunitat a la Fira de Tots Sants

"La Fira de Tots Sants de Cocentaina és un esdeveniment crucial per a la divulgació de les diferents opcions de turisme de natura", asseguren des de la Mancomunitat.

La Mancomunitat de l'Alcoià i el Comtat fa un balanç molt positiu de la seua presència a la Fira de Tots Sants de Cocentaina. Asseguren que més de mil persones s'interessaren pel turisme de natura en l'Alcoià i el Comtat, i reberen informació de diferents rutes ciclistes o de senderisme en les nostres muntanyes.

La Mancomunitat també fa molt bona valoració de la campanya de xarxes socials feta durant la Fira, i en la que animaven als assistents a pujar la seua foto al perfil de Facebook de la Mancomunitat per tal de rebre una planta aromàtica característica del nostre entorn natural. Vora 500 persones pujaren la seua imatge i s'emportaren un cossiol amb romer, timonet, sàlvia o santonina.

Les plantes repartides des de l'estand de la Mancomunitat a la Fira de Tots Sants

Unes dades que per a la Mancomunitat fan patent que "la Fira de Tots Sants de Cocentaina és un esdeveniment crucial per a la divulgació de les diferents opcions de turisme de natura que es poden trobar a l'Alcoià i el Comtat". Especialment enguany, "per la declaració de BIC i pel rècord d'afluència de públic".

Si també t'agrada el senderisme i les rutes de bicicleta, però no pogueres passar per l'estand de la Mancomunitat, ací et deixem també els fullets informatius que es repartien. Clicant en la imatge de l'esquerra que hi ha a continuació pots descarregar-te un fullet de cicloturisme BBT a les nostres comarques. En la imatge de la dreta tens una ruta en bici per la Serra de Mariola que ix i acaba a Alcoi.