El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Més de 1.500 persones prenen en el carrer per l'1 de maig a Alcoi

"No hi ha excuses"

Segons apunten des dels sindicats majoritaris, han participat més de 1500 persones en la manifestació. Les principals reivindicacions en 2017 han sigut Ocupació estable, salaris justos i més protecció social. ARAMULTIMÈDIA ha seguit ben de prop la manifestació i ha parlat amb representants d'UGT i CCOO, com es pot veure al vídeo de la notícia

CCOO i UGT han tornat a encapçalar manifestacions per l'1 de maig a tot l'Estat Espanyol. A Alcoi hi han acudit els representants de les Comarques Centrals. Segons apunten des dels sindicats majoritaris, han participat més de 1.500 persones en la manifestació que ha eixit des del parc sindical (enfront de l'antic col·legi de Sant Roc), cap a País Valencià i ha finalitzat en la Plaça Espanya. ARAMULTIMÈDIA ha seguit ben de prop la manifestació i ha parlat amb representants d'UGT i CCOO, com es pot veure al vídeo de la notícia.

Les principals reivindicacions en el dia dels treballadors i treballadores en 2017 han sigut Ocupació estable, salaris justos i més protecció social. Sota el lema "No hi ha excuses", a banda d'UGT i CCOO, també han participat partits polítics i altres associacions com és el cas de la Plataforma en defensa de la Llei de Dependència. L'1 de maig de 2017 ha tingut encara més protagonisme, ja que se celebra el centenari del naixement de Joan Valls.