El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Més de 1.500 visitants al Centre d’Interpretació Turística de la Mancomunitat en l’Orxa

Aquestes visites s’han comptabilitzat des del passat mes d’agost, quan es va realitzar la seua apertura. Entre els seus atractius trobem la via verda del riu Serpis, el castell de Perputxent i la història del tren Alcoi-Gandia.

L’any passat, al mes d’agost, la Mancomunitat de l’Alcoià i El Comtat va obrir a l’Orxa el Centre d’Interpretació Turística, i des d'eixe moment fins ara, ha rebut més de 1.500 visites. Els seus principals atractius són la via verda del riu Serpis, el Castell de Perputxent, la història del tren Alcoi-Gandia i, a més la possibilitat conéixer la natura, les festes, la història i l’oferta gastronòmica de les comarques.

La Mancomunitat ha treballat per a millorar l’oferta del Centre d’Interpretació Turística degut a la seua bona acollida, i també per a facilitar als visitants que el troben, amb la instal·lació de senyals en els punts més destacats i una nova retolació del centre.

Unes 600 persones d’aquests 1.500 visitants han estat comptabilitzats durant el primer trimestre de 2019. Els visitants van tant de forma individual com en grups o escolars. La majoria d’ells provenen de la Comunitat Valenciana, principalment de les províncies d’Alacant i València, encara que també s’ha atés a turistes de 10 països diferents.

Les expectatives per als pròxims mesos són molt positives a causa del bon temps primaveral i a què s’apropa època de vacances.