El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Més de 10.000 empreses de 165 països es donen cita a partir de hui a la Fira del Turisme de Madrid

Les nostres comarques es venen aquesta setmana a FITUR. Des d'ARAMULTIMÈDIA t'oferirem els pròxims dies ampla informació de la participació en FITUR de municipis com Alcoi o Cocentaina; dels patronats provincials València Turisme i Costa Blanca; o de la presència d'empreses de la zona de la mà de l'associació de Joves Empresaris de la Província d'Alacant.

FUTUR genera molta expectació tant entre el públic en general com entre els professionals que hi participen. Les xifres ho diuen tot: 165 països, més de 7.800 periodistes acreditats, 140.000 professionals, 110.000 visitants i més de 10.000 empreses. I com no, les nostres comarques i ARAMULTIMÈDIA també estan allí.

Arranca a IFEMA una nova edició de la fira de turisme més internacional, FITUR. Al llarg de tres dies, i si atenem a les xifres de l'edició passada, més de 250.000 persones, entre professionals i públic en general, passaran per Madrid per conéixer noves destinacions turístiques i per a vendre la seua. És la fira més important del sector, on no sols es ven la destinació turística sinó que també s'aprofita per a saber què ofereixen altres destinacions i importar les bones idees a la terreta. 

L'edició 2019 de FITUR acaba d'obrir les portes a Madrid

Aquest 23 de gener la Fira ha obert les portes i des d'ARAMULTIMÈDIA ens hem traslladat a Madrid per saber què ofereixen des de les nostres comarques. Visitarem l'estand d'Alcoi, que a més de presentar la ciutat com a plató de cinema o com a lloc de trobada per al Swing, rebrà divendres un premi a la qualitat turística. També visitarem Cocentaina on es faran exhibicions de cuina i es promocionarà la Fira de Tots Sants, recentment declarada BIC. Diferents municipis de les nostres comarques estan presents a Madrid de la mà del Patronat Costa Blanca o de València Turisme, que al llarg de tres dies ofereixen moltes propostes i activitats. 

I com no, és una fira on fer també negocis, per això diferents empreses de la zona hi participen, com SEA Eventos, Crea 360, Top Nimbus o Doblemente. Van de la mà de l'associació provincial de Joves Empresaris, JOVEMPA, que també promociona a Madrid el turisme en les nostres comarques.