El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Més de 100 advocats d'Alcoi es formen en les clàusules sòl dels bancs

Jorge De La Rúa /AM
El jutge Jorge De la Rúa imparteix una jornada de formació especialitzada

Més de cent advocats col.legiats a Alcoi han rebut un curs especialitzat de formació sobre tramitació de clàusules sòl. Ho han fet a la sala de l'Àgora amb la col.laboració de l'Ajuntament d'Alcoi i organitzada pel mateix col.legi. El jutge Jorge De la Rúa, que actualment exerceix a la Ciutat de la Justícia de València, ha estat l'encarregat de posar al dia els lletrats en aquest assumpte tant de moda i per la que els bancs hauran de tornar milions d'euros als 'propietaris' hipoteques afectats. El degà dels advocats, Ricardo de la Encarnación, feu de mestre de cerimònies

La xarrada especialitzada l'ha impartit el jutge Jorge De La Rúa, qui va dirigir va anys un dels jutjats d'Alcoi i que ara ho fa a la Ciutat de la Justícia de València. A petició del col.legi d'advocats alcoià, De La Rúa, ha exposat amb tots els detalls els paràmetres legals que envolten aquest assumpte que tant està donant de parlar als mitjans de comunicació i a les entitats bancaries. El col.legi d'advocats d'Alcoi oferirà els ciutadans l'assessorament necessari perquè aquells que tinguen una hipoteca amb clàusula sòl puguen reclamar els diners que els pertoquen. 

Un tema de gran interés per als assessors i advocats que assistiren en gran nombre - més d'un centenar- a la Sala Àgora. L'Ajuntament ha col.laborat en el curs cedint les instal.lacions. El degà dels advocats d'Alcoi, Ricardo de la Encarnación, feu de mestre de cerimònies.