El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Més de 100 jocs de taula en el ‘Jugalcoi’ del 27 i 28 de novembre

Serà al Centre Cervantes Jove

Domingueros Alcoi i l’Ajuntament tornen a organitzar ‘Jugalcoi’, un esdeveniment on els protagonistes són els jocs de taula. L’esdeveniment será al Centre Cervantes Jove el 27 i 28 de novembre amb entrada lliure per a tothom. L’esdeveniment està dirigit a persones de totes les edats.

A banda de jocs de taula, l’esdeveniment se centra en jocs de rol, de miniatures, jocs de cartes i, inclús, s’organitzarà un escape roomDomingueros Alcoi és una associació d’Alcoi que es dedica a posar en valor els jocs de taula i d’altres tipus. Entre el 27 i 28 de novembre es podran jugar a més de 100 jocs.

En l’esdeveniment també participaran altres associacions com Aminoael d’Ibi. Aquesta se centrarà en jocs de Rol. Altra de les associacions que participa és ‘Escuadrón Fenix’, una associació d’Alacant centrada en Star Wars.

En l’esdeveniment també estaran presents 3 tendes de jocs com és Gobelet d’Alcoi, i Camisetes McFly i ‘Domingos de Juego’. La vessant solidària de l’esdeveniment serà l’Associació TEAS Asperger Font Roja d’Alcoi. Aquesta mostrarà la seua tasca per donar visibilitat i mostrar la importància de la seua feina.