El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Més de 100 persones assisteixen a la conferència de Francisco Verdú i Pedro María Ricondo a Alcoi

Primera conferència / José Luis Boronat

La pròxima conferència se celebrarà el dimarts 15 de febrer a les 19:30 h per parlar de ‘Criptomonedes i la seua fiscalitat’, a càrrec de Carlos Colomer.

Ja s’ha iniciat el cicle de conferències 'Alcoi mirant al futur'. Aquestes se celebren al Círculo Industrial durant 2022 amb motiu del 60 aniversari de ‘Rafael Valls-Asesoría’. La primera de les conferències ha tingut una molt bona acollida i han assistit més de 100 persones al Saló Rotonda. 'Alcoi Industrial' també col.labora en l'organització de les ponències.

El futur de la Banca i la seua relació amb l’empresa’ ha sigut el tema transversal de les conferències de l’alcoià Francisco Verdú i Pedro Maria Ricondo. La conferència ha estat presentada pel president del Círculo, Indalecio Carbonell, i moderades pel mateix Rafael Valls. La pròxima conferència se celebrarà el dimarts 15 de febrer a les 19:30 h per parlar de ‘Criptomonedes i la seua fiscalitat’, a càrrec de Carlos Colomer.

Rafael Valls ha fet possible aquestes conferències i ha recordat que Francisco Verdú fou “el seu primer suport professional en el seu negoci”. Valls indica que “l’esperit empresarial d’Alcoi està decaent” i amb aquestes conferències pretén ajudar a revertir aquesta situació.


Per la seua part, Indalecio Carbonell, sosté que “la nostra intenció és donar una projecció de futur a les empreses d’Alcoi amb conferències amb temes d’actualitat vinculats amb l’economia”.