El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Més de 100 persones gaudeixen de la Dinà dels Vascos d'Alcoi

Dinà dels Vascos / Filà
A la Font de Sis d'El Palomar

El nombre de dones festeres de ple dret de la Filà Vascos arriba a la xifra de 41, representant ja el 25% del total dels festers de la Filà. Cal destacar la gran participació en la Dinà, ja que més de 100 persones (festers, socis i acompanyants) hi han acudit a aquest acte extraoficial

La Filà Vascos ha sigut una de les més 'matineres' en celebrar la seua tradicional Dinà. S'ha celebrat en la Font de Sis d'El Palomar. Cal destacar la gran participació en la Dinà, ja que més de 100 persones (festers, socis i acompanyants) hi han acudit a aquest acte extraoficial. Els més matiners hi han assistit amb dos autobusos a l'esmorzar i han participat en els campionats de cotos, petanca i futbolí. La resta hi ha assistit més tard en els seus propis vehicles.

El gran ambient ha caracteritzat aquest acte que s'ha celebrat abans de les vacances d'estiu. Entre els assistents hi han estat bona part dels més de 20 festers de nova incorporació (la meitat dones) que han pogut així disfrutar per primera vegada d'este acte.

Amb les últimes incorporacions, i comptant els juvenils que han promocionat en complir els 18 anys, el nombre de dones festeres de ple dret de la Filà Vascos arriba a la xifra de 41, representant ja el 25% del total dels festers de la Filà.